REBRANDING VOOR RESTAURANT TOV
Opzetten van een merk-identiteit en bijpassende visuele identiteit.

Opdracht: TOV is de afgelopen jaren van een kleine bistro uitgegroeid naar een prachtig, chique restaurant (uitgeroepen tot beste restaurant van 2018 door IENS!). Maar al die tijd is er niets meer aan het logo en de huisstijl gedaan. Het is tijd om een visuele identiteit te creëren die helemaal past bij TOV van nu.

Resultaat: Ik heb veel gesproken met Roy en Marlies en ben in de huid van TOV gekropen. Waarom doen ze wat ze doen, hoe welke doen ze dit, waarom, en voor wie? Zo heb ik eerst een merk identiteit opgesteld, waarna er verschillende voorstellen voor een visuele identiteit volgde. Zij hebben een richting gekozen en deze heb ik uitgewerkt.

Restaurant TOV: Bij TOV is elke (eet-)ervaring uniek en verrassend. Je voelt je er thuis, het is alsof je aanschuift bij vrienden. Er is interactie met de gasten, verschillende smaken en elkaar. De gasten worden meegenomen in een nieuwe belevingswereld. Roy & Marlies zijn het kloppende hart van de zaak, die op een heel organische wijze groeit. Elke dag streven ze naar het beste en TOV groeit met hen mee. ‘‘We zijn wie we zijn en dat straalt het bedrijf uit, daar komen de mensen voor’’. Hun drijfveren zijn passie, enthousiasme, ambacht en aandacht. Ze koken met een zo goed mogelijk product. Vers, bijzonder, voor een toegankelijke prijs. Dat proef je!

Rol: Merk Strategie, Art Direction & Grafisch Ontwerp.

TOV DNA.jpg
doelen.jpg
 
moodboard.jpg
 
tov banner.jpg
logo 1.jpg
logo 1-1.jpg
logo 2.jpg
logo 2-2.jpg
logo 3.jpg
logo 32.jpg
logo 4.jpg
 
logo 7.jpg
kleuren.jpg
lettertypen.jpg
 
menu.jpg
logo 5.jpg